Collectie


Geurkaarsen en huisparfums

Van Plantes & Parfums. Bekend van het RTL4 programma Koffietijd.
Ontdek de natuurlijke ingrediënten die de Plantes & Parfums uniek maken. Provençaalse Jasmijn, Flower Mimosa, Rozen… ieder ingrediënt op een duurzame manier geteeld, met respect voor het milieu!

 


Jéh Jewels

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En - heel belangrijk - met een groot draagcomfort.

Door de combinatie van de verschillende kleuren en mooie organische vormen ontstaan er prachtige authentieke sieraden van hoogwaardige materialen.

Bij Taronja vindt je oa ringen en oorbellen met mooie stenen als Aquamarijn, Labradoriet, Lapis en Groene Kwarts.

Meer op onze sieraden pagina.

Kaarten en artikelen van kunstenaar Freddy Weijs

Nu ook in Zwolle verkrijgbaar; kaarten en artikelen van kunstenaar Freddy Weijs uit Zwartsluis. Mooie sfeerbeelden van het Overijselse platteland; Staphorst, Weerribben, Haersterveer etc.

Kaasplankjes, onderzetters en mokken met de herkenbare stijl van Freddy Weijs.


Lampen

Lampen in vele soorten stylen en verschillende materialen. Landelijk met stevig rieten kap en metalen voet, of industriele vormgeving met zwaar ijzer en authentieke details. Maar ook elegante design lampen van glas en metalen bollen die diffuus licht verspreiden.
Hanglampen voor boven de eettafel of staande lampen voor het gezellige hoekje in huis. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij Taronja wooncadeaus.

Meer op onze lampen pagina of in de webshop.Sieraden

Collectieqoss sieraden vierkant

Qoss

Stoere sieraden van Qoss. Met het Griekse eiland Kos als inspiratiebron stralen deze armbanden en hangers kracht en authenticiteit uit. Ze zijn gemaakt van o.a. leer, metaal en halfedelstenen. Vind het sieraad dat helemaal bij jou past.

Meer op onze sieraden pagina.

Collectiebangle up arm

Bangle Up

Deze armbanden vertellen een eigen verhaal en weerspiegelen vrijheid en avontuur. Daarmee gaan de Franse ontwerpers nog een stap verder. Met de exclusieve prints en kleuren mix & match je eindeloos en creëer je je eigen stijl. Start je eigen avontuur. Wat is jouw verhaal?

Meer op onze sieraden pagina.