The five Seasons

 

The Five Seasons

huisparfums van ALESSI is een geur collectie ontworpen door Marcel Wanders. De collectie bestaat uit geurkaarsen, geurverspreiders en geursprays voor in uw interieur.

Marcel Wanders

De bekendheid van Marcel Wanders begon met zijn iconische Knotted Chair, die hij in 1996 produceerde voor Droog Design. Hij is nu alomtegenwoordig en ontwerpt voor de grootste Europese hedendaagse designfabrikanten zoals B & B Italia, Bisazza, Poliform, Moroso, Flos, Boffi, Cappellini, Droog Design en Moooi.  Moooi is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd designlabel. Daarnaast werkt Marcel Wanders aan architectuur- en interieurprojecten en recentelijk richtte hij zijn aandacht op huishoudelijke apparaten voor consumenten. Marcel was de redacteur van het International Design Yearbook 2005. In hetzelfde jaar richt hij samen met chef-kok Peter Lute het buitengewone LUTE SUITES hospitality-concept op, het eerste "all over city suites" -hotel ter wereld. Hij ontwierp ook het interieur van Blits, een nieuw restaurant in Rotterdam en het interieur van het restaurant 'Thor' in het Hotel on Rivington in New York, inclusief bar, lounge en privéclub. 

Verder kennen we Wanders van het 440 bladzijden tellende en 35 kilo wegende boek RIJKS, Masters of the Golden Age, dat een grote collectie speciale foto's bevat van de ruim 60 schilderijen uit de Eregalerij van het Rijksmuseum Amsterdam.

De 5 seizoengeuren zijn:

  1. Brrr winter geurtonen van Bergamot, Lelie en Musk
  2. Ahhh lente geurtonen van Kardamom, Hyacinth en Vetiver
  3. Hmm zomer geurtonen van Vijg, Rood fruit en Hout tonen
  4. Grrr herfst geurtonen van Wierrook, Cederhout en Bosmos
  5. Shhh spiritueel geurtonen van Eucalyptus, Roos en Patchouli

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?