Taronja Tales

 In Uncategorized

Taronja Tales? (klik op de oranje titel voor de volledige tekst)

Na een tumultueuze week een kleine update over Taronja. Nu zal ik proberen dat rechtstreeks op mijn website te plaatsen; de taronja blog?!? Zoals ik vorige week meldde, ga ik je iedere week een inkijkje geven in het zwolse winkelleven.

Het zijn de laatste dagen van de lange warme zomervakantie en met nog een leuk festival voor de boeg, dit weekend Stadsfestival www.stadsfestival.nl, rollen we langzaam in het ‘beurzen seizoen’. Dat betekent dat in een paar weken tijd alle groothandels, leveranciers, inkopers en andere wederverkopers proberen hun waar te verkopen middels een grote beurs. De spectaculairste beurzen zijn oa in Parijs, Milaan en Madrid. Maar ook in Nederland zijn er leuke beurzen zoals bijvoorbeeld Trendz in Gorinchem. Misschien zagen jullie het filmpje voorbij komen, maar ik was dus op Trendz. Leuk om nieuwe contacten op te doen. Kerstballen en paashazen in overvloed.

Want een beurs loopt een half jaar vooruit. Dusss ik heb mijn kerstinkopen al gedaan in het voorjaar!!?

Deze leuke houten boom is gewoon in elkaar geknutseld om van alles aan te hangen, zal eens proberen hem zelf te maken. ?

Op de beurs kennis gemaakt met een voor mij nieuw tassen merk www.hi-di-hi.nl . Lekker kleurrijk en geweldig creatieve ontwerpen. Ik hoop ze eind oktober in de winkel te hebben ?! En natuurlijk even wezen buurten bij Maartje van de geweldige sieradenlijn Qoss.nl ! Deze populaire sieraden zijn exclusief in Zwolle te verkrijgen bij Taronja ? . Kom gezellig langs in de winkel en ontdek dit sportieve merk.

Wat maakte deze week nog meer tumultueus? De nieuwe expositie!! Micha Huigen heeft zijn schilderijen en prints opgehangen en dat ziet er weer heel mooi uit!

Mooie poster om her en der op te hangen en wat leuk is; de opening op 5 september!

Maar kom vooral gewoon eens kijken wat deze afgestudeerde Artez student exposeert. De expo is geopend tijdens winkel uren en…je kunt leuke printjes kopen van zijn werk ? hoe leuk is dat?!?

Tot zover maar weer mijn blogje. meld me volgende week weer met nieuw nieuws!

Lieve groet

Diana ?

 

 

 

 

 

Recent Posts
0
0

Start typing and press Enter to search