Taronja Tales-product van de week

 In Uncategorized

(klik op de orange titel voor volledige tekst)

Sinds kort is Taronja het enige verkooppunt van Fidrio glas in Zwolle! De Fidrio Exclusive collection is ontworpen door Fidrio en wordt exclusief voor Fidrio geblazen. De producten worden in houten mallen geblazen en daardoor creeren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.

Dit is een deel van de collectie die je bij Taronja kunt vinden.
Er is een grote keuze van de collectie ‘Mixed Colours’ . Vazen en vaasjes in verschillende maten en ook decoratieve vogels zijn verkrijgbaar in deze collectie. 

En (helemaal rechts op de foto) hebben we een paar prachtige vazen uit de collectie ‘Rusty’ . Deze vazen hebben een melkachtig wit patroon met goud accenten. Heel sjiek ?Dit is een begin, en het is een goed idee om gewoon eens langs te komen in de winkel om deze kleurrijke items van dichtbij te bekijken. Bovendien kan ik altijd vazen bestellen van een andere collectie die u graag zou willen. Ook als u uw eigen collectie wilt aanvullen met een ander model.

Dan is er nog de workshop ‘handletteren’ met Aukelien Poelsema- letterpret met Auk.

Ze komt 11 oktober naar Taronja voor een gezellige avond creatief handletteren! De koffie met lekkers staat uiteraard klaar, en we sluiten af met een gezellig glas bubbels ? We hebben al een leuk ploegje bij elkaar maar er is nog wel een plekje over.

11 oktober van 19.00 uur tot 21.30 uur. De avond kost €32,50 inclusief materiaal en versnaperingen. 

Dat was het voor deze keer! Ik meld me zo gauw mogelijk weer met nog meer nieuwigheden ?

Volg Taronja op instagram en Facebook voor de dagelijkse nieuwtjes.

Taronjaknuffels ?

Recent Posts
0
0

Start typing and press Enter to search