Taronja Tales

 In Uncategorized

?GELUKKIG EN EEN HEEL GEZOND, ZORGELOOS EN SUCCESVOL 2019 ?

en het jaar is alweer begonnen met volle vaart. Taronja sponsort het sportieve team Peter en Robbert die meedoen aan een autorally, scancoverytrial 2019, kris kras door Scandinavië naar de noordkaap en weer terug. Tijdens deze rally rijden ze ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel minstens 47 graden celsius. Ga er maar aan staan ❄️?❄️!

En deze stoere mannen rally, scancoverytrial 2019,haalt sponsorgeld op voor de stichting kanjerwens.nl Stichting Kanjerwens.nl organiseert individuele wensvervulligen voor (ernstig) zieke kinderen. Wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld een weekendje weg, cadeautje, bezoek aan een evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan. Gelukkig heeft team 9, van Peter en Robbert al heel wat geld bij elkaar, maar er kan nog meer bij.?

Wilt u ook uw steun betuigen aan deze moedige rijders die door de barre kou hun doel proberen te bereiken? Klikt u dan op onderstaande link dan komt u op de site van stichting kanjerwens.

Heeft u vragen over het er voor staat met ‘ons team’ , laat het me weten en ik beantwoord ik ze graag. Ik heb een up to date verslag vanuit Scandinavië. Verder kunnen we de rallyers volgen op scancoverytrial http://www.scanct.nl en FB

https://kanjerwens.nl/campagnes-scancoverytrial/

De auto waarmee Team 9 Nitro de kou en sneeuw gaan trotseren op weg naar het noordelijkste puntje van Europa: De Noordkaap!

Taronja ? wooncadeaus is weer lekker begonnen in 2019. Januari is een maand van leuke uitverkoopjes, ruimte voor nieuwe exposanten en workshoppers. Meld je aan als je een creatief idee hebt dat je graag wilt delen of als je mee wilt doen met een workshop. Maar ook een maand voor het uitbroeden van nieuwe uitdagende ideeen. Ook zijn er een aantal leuke beurzen die we natuurlijk gaan bezoeken.

Taronja is in januari, februari en maart niet elke zondag open, vooralsnog alleen de eerste zondag van de maand !

Kortom kom gezellig langs bij Taronja aan de Pletterstraat 1 Zwolle. Trotse sponsor van team nitro 9. scanct.nl Zet hem op guys ??? ?!

liefs Diana.

Recent Posts
0
0

Start typing and press Enter to search