TARONJA 1 JAAR

 In Uncategorized

(Klik op titel voor volledige tekst)

Ja ja de tijd vliegt, alweer een jaar Taronja wooncadeaus. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat ik mijn neus tegen het raam drukte van het leuke pand aan de Pletterstraat. Niet gedacht dat ik dit pand kon huren. Zoveel kapers op de kust, maar dan heb je altijd nog de ‘gunfactor, en het zou zo leuk zijn als hier een leuke winkel in zou komen’ … Aldus geschiedde. 

Dus hadden we een leuk 1 jaar feestje met koffie, taart,

en ballonnen! 

Al met al zeer geslaagd en was zeker niet mogelijk geweest zonder de hulp van de lieve vrienden en vrijwilligers; Dank! ?

Taronja komt langzaam in winterse sferen. Op de bovenverdieping zijn sfeerhoekjes gecreeerd om decoratie ideeen op te doen voor de komende wintermaanden. Stijlvolle bijzet tafeltjes en hoge decoratieve planten-tafels geven een goed idee over hoe je je huis sfeervol kunt inrichten.

Hoofdkleuren bij Taronja zijn voor de najaars decoratie turquoise, zilver, zwart en een tikje roze. Natuulijk ook lekker  veel glitter en glim ?! Er zijn kaarsen en guirlandes en stoere windlichten om buiten neer te zetten. Zoveel items om een gezellige sfeer te creeren. 

Heb je de houtsnijwerken uit Duitsland al gezien?  Pietepeuterig snijwerk om deze originele draaimolens en diorama’s te maken. Er is een regio in het oosten van Duitsland, Seifen in het Ertsgebergte, waar ze deze kunst nog beoefenen. Ingenieus rader werk waardoor de molen draait door de opstijgende warmte van de kaarsen. Kom kijken in de winkel hoe het werkt!

Ook met de donkere avonden en  de langzaam dalende temperaturen is het lekker om je huis gezellig en warm te maken. Het is lekker om op de bank je in te nestelen met een  warme plaid van Klippan. Ze zijn van mohair wol, heerlijk zacht en in warme kleuren. Kop chocomelk met slagroom, speculaas brokken en een Netflixserie….fijner wordt het niet ?..

 


 

Recent Posts
0
0

Start typing and press Enter to search